<H1> RestaurantSkipperhuset Fredensborg </H1> |
<H1> Et menukort bliver til
Vidunderlige retter skabes </H1> |
<H1> Vores
Menukort </H1> |
<H1> Varm Jomfruhummerbisque </H1> |
<H1> Dagens sild </H1> |
<H1> Dagens Frokost Tallerken </H1> |
<H1> Smørrebrød – Kartoffel </H1> |
<H1> Smørrebrød – Hønsesalat </H1> |
<H1> Smørrebrød – Koldrøget laks </H1> |
<H1> Smørrebrød – Vagtelæg </H1> |
<H1> Luneretter – Pankostegt Rødspættefilet </H1> |
<H1> Ost – To slags danske økologiske oste </H1> |
<H1> Kager & søde sager – Gateau Marcel </H1> |
<H1> Kager & søde sager – Cheesecake </H1> |
<H1> Kager & søde sager – Key Lime Pie </H1> |
<H1> Kager & søde sager – Chokolade cookie </H1> |
<H1> VIGTIG INFO ANGÅENDE SELSKABER </H1> |
<H1> 3 retter 365,- DKK </H1> |
<H1> SNACKS: </H1> |
<H1> Kalvekroketter m/ svampecreme og eddikesne </H1> |
<H1> Sprøde flager med gravad and og rygeost </H1> |
<H1> Røgede kammuslinger, risflager og peberfrugtrelish </H1> |
<H1> Risottokroketter med blue cheese </H1> |
<H1> FORRETTER: </H1> |
<H1> Blåmuslinger i lun peberrodsfløde m/ estragon og fennikel </H1> |
<H1> Rimmet laks m/ ærtepuré, bacon, kål og sprød boghvede </H1> |
<H1> Lammeterrine m/ dild, rejer og asparges (sæson) </H1> |
<H1> Carpaccio af okse m/ kapersvinaigrette, skorzone chips og bagte skalotteløg </H1> |
<H1> HOVEDRETTER: </H1> |
<H1> Oksemørbrad m/ Pommes Anna, timianglace, gulerod og bær (+ 25,- DKK pr. person) </H1> |
<H1> Bagt torsk m/ kartoffelkompot, brunet smør, spidskål, peberrod og kapers (sæson) </H1> |
<H1> Braiseret gris m/ løgkompot, cremet korn, beder og løgsauce </H1> |
<H1> Kyllingebryst m/ pastinak (puré/stegt/syltet), blanquette, og sprødt skind </H1> |
<H1> DESSERTER: </H1> |
<H1> Lemon curd m/ lys chokolade creméux, vaniljeis, mandelkrokant og marengs </H1> |
<H1> Appelsinfromage m/ jordskokvariationer, hasselnødder og brændt hvid chokolade </H1> |
<H1> Chokoladefondant m/ saltkaramel og vaniljeis </H1> |
<H1> OSTE: </H1> |
<H1> To slags danske økologiske oste m/ pære og hjemmelavet knækbrød </H1> |
<H1> Havgus m/ gulerodsgel, syltede gulerødder og valnødder </H1> |
<H1> Bordreservation </H1> |
<H1> Specielle
Begivenheder </H1> |
<H1> Kontakt </H1> |
<H1> Skipperhuset </H1> |
<H1> Galleri </H1> |
<H1> Kontakt </H1> |
<H1> Skipperhuset </H1> |
<H1> Følg os på </H1> |
<H2> RESTAURANT
SKIPPERHUSET </H2> |
Social
Sociale Data
Pris og faste udgifter gjorde det tidligere urentabelt af have denne semi-offentlige form for kommunikation.
Men udviklingen i sociale netværksteknologier fra 2004-2010 har gjort brede koncepter af deling muligt.