<H2> Boller i kokoskarry </H2> |
<H2> Populært lige nu </H2> |
<H2> Opskrifter, du kan lægge direkte i kurven på Coop.dk MAD </H2> |
<H2> Byd foråret velkommen med rabarber </H2> |
<H2> Lette og lækre tapas </H2> |
<H2> Ny måned – nye råvarer i køkkenet </H2> |
<H2> I køkkenet med Claus Holm </H2> |
<H2> Har du læst? </H2> |
<H2> Go green: Nem vegetarmad </H2> |
<H2> Mange flere opskrifter </H2> |
<H3> Filtrer resultater </H3> |
<H3> Populære søgninger </H3> |
<H3> COOP.DK SHOPPING </H3> |
<H3> COOP.DK MAD </H3> |
<H3> MEDLEM </H3> |
<H3> OM COOP </H3> |
<H3> MEGET MERE COOP </H3> |
<H3>
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
</H3> |
<H3>
Fajitas med pulled pork og chimchurri
</H3> |
<H3>
Skyr med rabarber og granola
</H3> |
<H3>
Opskrifter, du kan lægge direkte i kurven hos Coop.dk MAD
</H3> |
<H3>
Grøntsagswok med ingefær-sojakrydret oksekød og perler
</H3> |
<H3>
Hjemmelavede, pandestegte falafler med salat, pitabrød og hvidløgsdressing
</H3> |
<H3>
Mørbradgryde
</H3> |
<H3>
Rødløgsrelish med rabarber
</H3> |
<H3>
Cheesecake med hindbær og rabarber
</H3> |
<H3>
Hjertetærte med rabarber
</H3> |
<H3>
Dejlige retter med rabarber
</H3> |
<H3>
Tapas fra hele verden
</H3> |
<H3>
Små tapas med gedeost
</H3> |
<H3>
Rødløgsrelish med rabarber
</H3> |
<H3>
Store rejer i hvidløg, smør og olie
</H3> |
<H3>
Det skal du spise i april
</H3> |
<H3>
Dip med 3 slags løg
</H3> |
<H3>
Let forårssalat - med urter, sprøde croutoner og flødedressing
</H3> |
<H3>
Bagte radiser med mynte og feta
</H3> |
<H3>
Claus Holms nemme retter
</H3> |
<H3>
Oksedeller med aubergine
</H3> |
<H3>
Okseculotte med spidskål
</H3> |
<H3>
Rejecocktail
</H3> |
<H3>
Sådan bruger du ramsløg i køkkenet
</H3> |
<H3>
Mormors bedste madlavningstricks
</H3> |
<H3>
Guide: Sådan tilbereder du æg til perfektion
</H3> |
<H3>
Sådan får du det bedste ud af dine rabarber
</H3> |
<H3>
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
</H3> |
<H3>
Bagte rødder og beder orange i frø
</H3> |
<H3>
Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
</H3> |
<H3>
Emmergryns-kåldolmere med pebercoulis
</H3> |
<H3>
Kalvecuvette med grillet sommergrønt, gedeost og urter
</H3> |
<H3>
Kylling braiseret i mælk med urter, citron og knoldselleri
</H3> |
<H3>
Svigermors bankekød med svampe og sellerimos
</H3> |
<H3>
Svinekoteletter stegt med grov sennep, bacon og løg
</H3> |
<H3> COOP.DK SHOPPING </H3> |
<H3> COOP.DK MAD </H3> |
<H3> MEDLEM </H3> |
<H3> OM COOP </H3> |
<H3> MEGET MERE COOP </H3> |
<H4> {{group.displayname}} </H4> |
<H4> Det søger andre på </H4> |
Social
Sociale Data
Pris og faste udgifter gjorde det tidligere urentabelt af have denne semi-offentlige form for kommunikation.
Men udviklingen i sociale netværksteknologier fra 2004-2010 har gjort brede koncepter af deling muligt.